Gratis E-book Tien Recepten voor een suikervrij en gezond leven!

Download ons E-book met mooie en heerlijke recepten

Download nu

Wil je gezonder eten door minder suikers te eten maar heb je géén inspiratie hiervoor?

We hebben 10 heerlijke recepten voor je verzameld die je meer energie geven en die makkelijk te maken zijn!

 • Meer energie

  10 heerlijke recepten die je energie geven en die makkelijk te bereiden zijn!

 • Wil je afvallen?

  Wil je graag afvallen of meer energie krijgen door bewuster en vooral ook lekker te eten?

 • Eten zonder toegevoegde suikers

  Wil je eindelijk van die hang naar suikers af en je verslaving overwinnen?

 • 10 11 favoriete recepten

  In dit e-book geven we de 10 meest gemaakte recepten door onze klanten en leggen we je stap voor stap uit hoe je deze gerechten kunt maken. (en stiekem geven we je een 11e recept; bananenbrood!)

 • Suikervrij en koolhydraatarm

  Gerechten die niet alleen lekker zijn maar dus ook suikervrij en koolhydraatarm.

 • Krijg tips

  Naast de recepten ontvang je ook nog tips voor hoe je de stap naar suikervrij eten kunt gaan zetten.

Ontvang de recepten nu in je mailbox.

Je kunt vandaag al beginnen met heerlijke recepten voor te bereiden. Klik hiernaast op de knop, laat je gegevens achter en je ontvangt direct een link om het E-book te downloaden. Daarnaast ontvang je nog 6 andere e-mails, waarbij we je de komende tijd gaan begeleiden naar een gezonder leven.

10 --> 11 Recepten

Door het gratis E-book aan te vragen krijg je een boek met daarin 10 11 heerlijke recepten.

Naast heerlijke recepten als Pasta met Kalkoen/Kip uit de Oven, Vegetarische Groentebiryani, Hete Kip met Komkommersalade, konden we het ook niet laten om ons heerlijk recept voor bananenbrood toe te voegen.

Stuk voor stuk gezonde recepten met verse ingrediënten, die makkelijk te maken zijn.

Ontvang nu ook extra e-mails gratis.

Schrijf je nu in voor ons E-book en ontvang nu ook extra e-mails met tips, trucs en meer informatie om gezonder te leven.

Vraag het E-book nu aan

Gezond eten is niet moeilijk!

Gezond eten is niet moeilijk, maar soms heb je wat hulp nodig. Dit kan door middel van een receptenboek, maar ook door middel van wat begeleiding. Dit kan zowel door de emails die we je zullen toesturen met veel tips en trucs, maar dat kan ook zijn door persoonlijke begeleiding. Ook daar kun je ons voor benaderen.

Wij zijn Rob Beeren Body Coaching

Word weer gelukkig! Het is jouw gezondheid!

Wij zijn Rob en Samira en het is onze missie om mensen hun energie en gezondheid weer terug te geven door gezond te eten en daarmee af te vallen (en het er af te laten). Juist in deze tijd is gezondheid en het versterken van je immuunsysteem zo belangrijk. Voeding heeft daar voor 80% invloed op! Door onze persoonlijke begeleiding én een helder plan waarmee je zelf voldoende keuzevrijheid hebt, ga je steeds meer lekker in je vel zitten.

Rob Beeren
Rob Beeren

Ik ben 40 jaar oud en in 2014 getrouwd met Samira en hebben samen 2 lieve kinderen. Ik ben op mijn 24e enorm aangekomen en heb sindsdien altijd geprobeerd om zelfstandig af te vallen. Soms ging dat beter dan andere keren, maar altijd kwam na verloop van de tijd het gewicht er weer aan. In de zomer van 2020 heb ik besloten om het anders aan te pakken. Ik heb een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd en ben bezig met de afronding hiervan. Hierdoor ben ik enorm gaan begrijpen hoe het lichaam werkt en wat het precies nodig heeft. Een andere reden om deze kant op te gaan, is dat mijn ouders en inmiddels mijn zus al ruim 11 jaar een praktijk in Wijchen hebben, waarbij ze mensen helpen om gewicht te verliezen. Met deze succesvolle methode, gericht op suikervrij en koolhydraatarm te eten, hebben ze in die jaren meer dan duizend mensen geholpen. Ik wilde naast het starten als gewichtsconsulent ook hun concept overbrengen naar de Kempen om hier veel mensen te kunnen helpen.

Samira Beeren - Wijbenga
Samira Beeren - Wijbenga

Ik ben Samira en ik ben in 2014 met Rob getrouwd. Thema voeding is met de jaren wat meer in ons leven gekomen en heeft steeds meer vorm gekregen. Dit afzonderlijk van elkaar, want uiteindelijk doe je het proces op je eigen persoonlijke manier.

Uit ervaring weet ik dat je geestelijke en je lichamelijke gesteldheid goed op elkaar afgestemd moeten worden, om een gezond en energiek vol leven te kunnen leiden. Ik heb zelf de neiging om te zorgen voor anderen en mezelf te weinig tijd en rust te geven. Enige tijd ben ik op een persoonlijk onderzoek uit gegaan. Wat is mijn balans, wat vind ik belangrijk en het allerbelangrijkste hoe voel ik mij hieronder. In het gehele proces speelt voeding en de juiste keuzes maken een rol. Mijn gewicht en mijn lichamelijke uitstraling geeft niet aan dat ik moet afvallen. Geestelijk en mentaal merkte ik dat er een disbalans was en dit wel zichtbaar was aan mijn lichaam. Ik was vaak moe, had weinig fut, waardoor je dus sneller verkeerde keuzes maakt qua eten.

Mijn doel is om samen met jou naar het gehele proces te kijken en samen op onderzoek uit te gaan, wat bij jou past.

Vul hiernaast je gegevens in en download meteen het gratis E-book Tien Recepten voor een suikervrij en gezond leven!

Je ontvangt direct een email met daarin de link naar het ebook. Daarnaast ontvang je ook allerlei extra's, zoals een video hoe je etiketten van voedingsmiddelen het beste kunt lezen, waar zie je jezelf over drie maanden en een mooie aanbieding van ons.